Waarom NorthPolls

Waarom NorthPolls

NorthPolls stimuleert interactie met het publiek en voegt daardoor waarde toe aan zakelijke events, congressen of andere bijeenkomsten. Het publiek kan meedoen met polls en stellingen, kan haar mening geven, een evaluatie doen, vragen stellen aan sprekers en het dagprogramma van het event bekijken. NorthPolls focust zich op de professionele markt van dagvoorzitters, sprekers, event bureaus en event professionals.

NorthPolls kan worden aangeschaft voor een enkel event, maar is ook in licentievorm beschikbaar wat interessant is zodra je NorthPolls meer dan twee keer inzet per jaar.

Eenvoud

Wat NorthPolls uniek maakt is haar eenvoud. Om te beginnen de eenvoud in bediening. Iedereen kan met NorthPolls werken en in zeer korte tijd een event opzetten. Nu meteen en zonder tussenkomst van ons. Daarnaast is er eenvoud in functionaliteiten. NorthPolls biedt niet alle denkbare functionaliteiten (alhoewel best veel ;)), maar wel de meest gevraagde en meest gebruikte. NorthPolls is een middel, geen doel op zich. 

Bediening

NorthPolls is enorm makkelijk te bedienen door de dagvoorzitter op het podium via zijn of haar eigen smartphone. De polls kunnen op het scherm worden gezet op het moment dat de dagvoorzitter dat wil en hij/zij heeft volledige regie over welke vragen uit het publiek op het grote scherm worden getoond. NorthPolls kan uiteraard ook worden bediend door iemand van de event organisatie die in contact staat met de dagvoorzitter of moderator.

Publiek

En last but not least zit de eenvoud in de manier hoe het publiek mee kan doen. Gewoon via de browser van de smartphone of tablet. Geen plugins, geen apps. En geen overbodige knopjes of tekst. NorthPolls is vooral ook leuk om mee bezig te zijn!

Een greep uit onze prachtige klanten