Waarom NorthPolls

Waarom NorthPolls

NorthPolls stimuleert interactie met het publiek en voegt daardoor waarde toe aan zakelijke events, congressen of andere bijeenkomsten. Het publiek kan meedoen met polls en stellingen, kan haar mening geven, een evaluatie doen, vragen stellen aan sprekers en het dagprogramma van het event bekijken. NorthPolls focust zich op de professionele markt van dagvoorzitters, sprekers, event bureaus en de grote organisaties en merken die regelmatig bijeenkomsten en events organiseren.

NorthPolls kan worden aangeschaft voor een enkel event, maar is ook in licentievorm beschikbaar wat interessant is zodra je NorthPolls meer dan twee keer inzet per jaar.

Eenvoud

Er zijn enorm veel tools op de markt, de een nog uitgebreider dan de ander. De praktijk wijst uit dat in 90% van de events 10% van de functionaliteiten worden gebruikt. Deze laatste 10% vormen de kern van NorthPolls. Geen toeters en bellen, maar eenvoud. Een tool is een middel, geen doel. Een overzicht van de beschikbare functies vind je hier.

Eenvoud zit hem ook in het feit dat je alles online en direct zelf kunt regelen. Maak hiervoor een gratis account aan.

Bediening

NorthPolls is enorm makkelijk te bedienen door de dagvoorzitter op het podium via zijn of haar eigen smartphone. De polls kunnen op het scherm worden gezet op het moment dat de dagvoorzitter dat wil en hij/zij heeft volledige regie over welke vragen uit het publiek op het grote scherm worden getoond. NorthPolls kan uiteraard ook worden bediend door iemand van de event organisatie die in contact staat met de dagvoorzitter of moderator.

Publiek

En last but not least zit de eenvoud in de manier hoe het publiek mee kan doen. Gewoon via de browser van de smartphone of tablet. Geen plugins, geen apps. En geen overbodige knopjes of tekst. NorthPolls is vooral ook leuk om mee bezig te zijn!

Een greep uit onze prachtige klanten