Hoe laat ik vragen van het publiek zien?

In de moderator view klik je onderaan op ‘vragen’. Je ziet nu welke vragen er door het publiek zijn gesteld. Deze kun je sorteren op meest recente, of meeste gelikete vragen.

Klikken op een vraag laat een blauwe balk zien aan de linkerkant van deze vraag. Hij staat nu klaar om getoond te worden. Dit kun je met meerdere vragen doen. Check wel aan de hand van de resolutie van het grote scherm (de screen view) hoeveel vragen tegelijk getoond kunnen worden.

Selecteer nu bovenin de moderator view uit de drie iconen de rechter. Hiermee zet je het grote scherm op vragen weergave. Je ziet nu op het grote scherm de door jou geselecteerde vragen. Je kan eventueel behandelde vragen weer wegklikken door er nog een keer op te klikken of een nieuwe vraag toevoegen door er een keer op te klikken.

Als een vraag in de niet voor publiceren stand staat zie je rechts een prullenbakje, waarmee je de vraag weg kunt gooien. Dit houdt het overzichtelijk voor de moderator. Geen zorgen, alle vragen worden wel in het systeem bewaard, zodat je na je event een overzicht hebt van alle vragen.