Features

Features

Eenvoud

NorthPolls is door het publiek eenvoudig te bedienen via de eigen smartphone. Geen apps en geen ingewikkelde downloads. Een standaard browser en internet is voldoende.

Bediening

Wat NorthPolls onderscheidt is de eenvoudige bediening. De dagvoorzitter kan NorthPolls zelf bedienen via zijn of haar smartphone op het podium. Uiteraard kan de bediening ook worden gedaan door iemand anders via een tablet of laptop.

Polls

NorthPolls kent polls in diverse soorten en maten. Betrek je publiek door ze mee te laten doen met keuzevragen, meerkeuzevragen, of open vragen.

Wordcloud

Laat het publiek een antwoord geven in de vorm van één woord. Hoe vaker het woord wordt gebruikt, hoe groter het woord op het scherm wordt gepresenteerd. Terwijl het publiek het woord intypt verschijnt hierdoor op het scherm op het podium een zogenaamde wordcloud.

Rating

Het publiek geeft een zogenaamde rating. Een cijfer van 1 – 10 in de vorm van sterren. Op het scherm zie je het gemiddeld aantal sterren. Een super eenvoudige manier om de mening van het publiek te vragen.

Evaluatie

Je kent het vast wel. Daags na het event stuur je een e-mail aan je bezoekers met een evaluatie formulier. De response is vaak erg laag. Met NorthPolls doe je de evaluatie op het eind van het event. Simpel, snel, direct inzichtelijk en met een response van bijna 100%.

Publieksvragen

Het publiek kan eenvoudig, en als ze willen anoniem, via NorthPolls vragen stellen. De dagvoorzitter kan een selectie maken en deze op het grote scherm tonen. Het publiek kan tevens de vragen van anderen ‘liken’, de dagvoorzitter ziet hierdoor direct welke vragen voor het publiek het meest interessant zijn.

Programma event

Geen losse blaadjes meer op de stoelen en geen programma’s meer op papier waar de laatste wijzigingen niet in zijn meegenomen. Via de eigen smartphone kan het publiek het volledige programma, inclusief links naar bijvoorbeeld sprekersprofielen, bekijken.

Eigen logo en design

Je kunt je eigen logo uploaden, je eigen kleurenpalet kiezen, uit een aantal achtergronden kiezen, of je eigen achtergrond uploaden zodat NorthPolls mooi past bij je eigen huisstijl.

Infographic

Direct na het event is alle data beschikbaar, inclusief de evaluatiegegevens en alle publieksvragen. Online deelbaar in de vorm van een heldere infographic.