Features

Features

Eenvoud

NorthPolls is door het publiek eenvoudig te bedienen via hun eigen smartphone. Geen apps en geen ingewikkelde downloads. Een standaard browser en internet is voldoende.

Bediening

Wat NorthPolls onderscheidt is de eenvoudige bediening door de moderator tijdens het event. De dagvoorzitter kan NorthPolls zelfs bedienen vanaf zijn smartphone. Maar uiteraard kan de bediening ook worden gedaan door iemand anders via de smartphone, een tablet of laptop.

Polls

NorthPolls kent polls in diverse soorten en maten, afhankelijk van de versie die je gebruikt. Betrek je publiek door ze mee te laten doen met polls.

Wordcloud

Laat het publiek een antwoord geven in de vorm van één woord. Hoe vaker het woord wordt gebruikt, hoe groter het woord op het scherm wordt gepresenteerd. Terwijl het publiek het woord intypt verschijnt hierdoor op het scherm op het podium een zogenaamde wordcloud.

Rating

Het publiek geeft een zogenaamde rating. Een cijfer van 1 – 10 in de vorm van sterren. Op het scherm zie je het gemiddeld aantal sterren. Een super eenvoudige manier om de mening van het publiek te vragen.

Evaluatie

Je kent het vast wel. Daags na het event stuur je een e-mail aan je bezoekers met een evaluatie formulier. De response is vaak erg laag. Met NorthPolls doe je de evaluatie op het eind van het event. Simpel, snel, direct inzichtelijk en met een response van bijna 100%.

Publieksvragen

Het publiek kan eenvoudig via NorthPolls vragen stellen. De moderator selecteert de vragen die behandeld gaan worden en deze selectie wordt op het scherm op het podium getoond. Het publiek kan anoniem vragen stellen als ze dat wil en ze kan optioneel vragen van anderen beoordelen, zodat de moderator ziet welke vragen het publiek behandeld wil zien worden.

Programma event

Geen losse blaadjes meer op de stoelen en geen programma’s meer op papier waar de laatste wijzigingen niet in zijn opgenomen. Via hun eigen smartphone kan het publiek het volledige programma, inclusief links naar bijvoorbeeld sprekers profielen, bekijken.

Eigen logo en design

Je kunt (in de premium versie) je eigen logo uploaden, je eigen kleurenpalet kiezen en uit een aantal achtergronden kiezen, zodat NorthPolls mooi past bij je eigen huisstijl.

Infographic

Direct na het event is alle data beschikbaar, inclusief de event evaluatie. Deelbaar naar je collega’s en in de vorm van een heldere infographic.